Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
06 44818040

Optredens

Solo

Met een vrolijk buikdansoptreden geeft Naima letterlijk glans aan uw feest, evenement of diner. Haar lichaam gebruikt zij als instrument om de muziek te vertalen. Stil blijven zitten gaat niet; u krijgt vanzelf zin om mee te doen. Boek een optreden van Naima.

Optreden 436

Dans-ensemble

Naast een solo optreden kunt u ook genieten van Naima samen met haar dans-ensemble. Het ensemble bestaat uit een aantal enthousiaste leerlingen die al jaren les volgen bij Naima en ervaren zijn met optreden. U verlaat uw feest, evenement of diner met een lach op uw gezicht. Boek een optreden van Naima met haar Dans-ensemble.

Ensemble 436

Live muziek

Samen met Nectar, Naima’s vaste live muzikanten, wordt een optreden nog intenser. De muziek en dans worden nog meer één geheel en komen nog beter bij u binnen. Dít is hoe Egyptische buikdans is bedoeld. Boek een optreden van Naima met Nectar.

Nectar 436

Oriëntaals en Flamenco

FlamencOriëntal is een samenkomst van twee werelden; buikdans naast flamenco. De muziek komt prachtig bij elkaar, maar hoe groot zijn de verschillen in beweging. Vurige passie en krachtige zachtheid in één optreden. Boek een optreden van flamencOriëntal.

Naima en Lianne Plugers tijdens de dans

Naima danst

Toekomstige evenementen

There are no upcoming events at this time.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief