Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
06 44818040

Themaworkshops

Vanwege het corona virus zijn momenteel alle lessen naar buiten verplaatst. Heb je zin om mee te doen ? Dan is nu de perfecte kans om een keer te buikdansen. Naima noemt buitenlessen Pop Up Belly Dance. Inschrijven is verplicht vanwege het buitensport protocol. Neem contact op met Naima dan stuurt ze je de locatie en het protocol.

Pop Up Belly Dans

Regelmatig geeft Naima workshops in de open lucht op blote voeten op een mooie locatie in de natuur. Ze zegt hierover: “Kom dansen op de mooiste dansvloer die moeder aarde ons gegeven heeft. Met je blote voeten in het frisse gras. Op deze manier ervaar je een dubbele gronding. Door het buikdansen gaat je energie stromen en voel je je lichaam. Door je blote voeten verbind je letterlijk je energie met de energie van de aarde.”

Schrijf je in via het inschrijfformulier

 

Het aanbod van Themaworkshops is wisselend. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste workshops, abonneer je dan op de nieuwsbrief (stuur een mail naar info@naima.nl).

In het archief vind je themaworkshops uit het verleden. Mocht je interesse hebben in één van deze workshops, neem dan gerust contact op.

Naima danst

Toekomstige evenementen

There are no upcoming events at this time.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief