Egyptische Buikdansschool Naima
info@naima.nl
06 44818040

Themaworkshops

Vanwege het corona virus zijn momenteel alle lessen naar buiten verplaatst. Heb je zin om mee te doen ? Dan is nu de perfecte kans om een keer te buikdansen. Naima noemt buitenlessen Pop Up Belly Dance. Inschrijven is verplicht vanwege het buitensport protocol. Neem contact op met Naima dan stuurt ze je de locatie en het protocol.

Pop Up Belly Dans

Deze zomer mag je losse lessen volgen en aansluiten bij de buiten lessen. Dit kan in Den Bosch op maandag avond, in Zaltbommel op woensdag avond en in Breda op vrijdag ochtend.

Regelmatig geeft Naima workshops in de open lucht op blote voeten op een mooie locatie in de natuur. Ze zegt hierover: “Kom dansen op de mooiste dansvloer die moeder aarde ons gegeven heeft. Met je blote voeten in het frisse gras. Op deze manier ervaar je een dubbele gronding. Door het buikdansen gaat je energie stromen en voel je je lichaam. Door je blote voeten verbind je letterlijk je energie met de energie van de aarde.”

Kijk voor de data hier.

Buiten Workshop met live muziek

Notabene: vanwege het weer is deze workshop verplaatst naar maandag 13 juli !

Thema: masmoudi kebir, masmoudi saghir en stops

Op maandag 13 juli organiseert Naima een workshop met het fantastische duo Bazar Mystique bestaande uit Ton Jansen en Michel Indigo. We gaan dansen op het masmoudi ritme. Er bestaat een grote masmoudi (kebir) in 8 tellen en een kleine masmoudi (saghir) in 4 tellen. Het is heerlijk om deze ritmes in je hele lichaam te voelen. Dit werkt het beste met live muziek. Ook gaan we werken aan stops. Het is spectaculair wanneer je einde of stops exact in het ritme weet te plaatsen.

Tijd: 19:30 – 21:00 uur

Locatie: Graafse Akker, van Roosmalenplein 32, den Bosch

Kosten € 25

Schrijf je in via het inschrijfformulier

 

Het aanbod van Themaworkshops is wisselend. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste workshops, abonneer je dan op de nieuwsbrief (stuur een mail naar info@naima.nl).

In het archief vind je themaworkshops uit het verleden. Mocht je interesse hebben in één van deze workshops, neem dan gerust contact op.

Naima danst

Toekomstige evenementen

There are no upcoming events at this time.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief