Themaworkshops

Pop up Belly Dance

Kom dansen op de mooiste dansvloer die moeder aarde ons gegeven heeft, met je blote voeten in het frisse gras. Dit zorgt voor een dubbele gronding: het dansen grondt je energie en je blote voeten gronden je lichaam door middel van het directe contact  met de aarde. Zomer of winter, regen of zon, de aarde doet je altijd goed !

Zondag 7 oktober, 10:30 – 11:30 uur
Zondag 4 november, 10:30 – 11:30 uur
Zondag 9 december, 10:30 – 11:30 uur

Locatie: De Graafse Akker, van Roosmalenplein 32, Den Bosch

Kosten 10 €

Schrijf je in via het inschrijfformulier

Dansen in het licht van edelstenen, carneool

Naima volgde een opleiding in werken met edelstenen en heeft dit geïntegreerd in haar buikdans. Alle edelstenen hebben een trilling. De trilling van de oranje carneool resoneert met je onderste drie chakra’s. Precies daar waar je als buikdanseres actief bent. Dansen met de energie van carneool kan wonderen verrichten voor je buik en bekkengebied. Het geeft je kracht, blijdschap en moed. De workshop is voor iedereen die blij wordt van bewegen en van edelstenen. (buikdanservaring is niet nodig)

Zaterdag 22 september 2018

Locatie: Chi, Boschstraat 125, Breda

Kosten: € 30
Schrijf je in via het inschrijfformulier

Het aanbod van Themaworkshops is wisselend. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste workshops, abonneer je dan op de nieuwsbrief (stuur een mail naar info@naima.nl), of kijk regelmatig in de agenda.

In het archief vind je themaworkshops uit het verleden. Mocht je interesse hebben in één van deze workshops, neem dan gerust contact op.